Joolzz

Project- en secretariële ondersteuning

 
Voor wie

Opleidingsbranche

Joolzz is gespecialiseerd in ondersteuning binnen de opleidingsbranche. Bent u dringend op zoek naar een opleidingsassistent of projectassistent? Dan bent u bij Joolzz aan het goede adres.

Binnen de opleidingsbranche worden er hoge eisen gesteld aan ondersteunend personeel. Je moet beschikken over een goed organisatievermogen, goede communicatieve eigenschappen bezitten, een pro actieve houding hebben, goed kunnen relativeren en commercieel en projectmatig ingesteld zijn. Daarbij komt nog kijken dat je moet kunnen presteren onder druk omdat je negen van de tien keer met een deadline te maken hebt. Je moet goed zelfstandig kunnen werken maar ook een teamplayer zijn. Je bent DE spil in een team en hebt te maken met deelnemers, trainers maar ook met je collega’s . Heel simpel gezegd…je moet sterk in je ‘pumps’ staan.

Joolzz heeft de laatste negen jaar ervaring op gedaan bij opleidingsinstituten die trainingen en opleidingtrajecten aanbieden op het gebied van openbaar bestuur, publieke gezondheidszorg, arbodienstverlening en sociale zekerheid. De planning en organisatie komen in grote lijnen overeen maar de doelgroepen zijn totaal verschillend. Ook hier moet je als project of opleidingsassistent goed op in kunnen spelen. Want iedere doelgroep heeft weer z’n eigen ‘gebruiksaanwijzing’.

Joolzz heeft ervaring met de planning en organisatie van in-company trajecten, open inschrijvingen maar ook voor de langdurige opleidingen/trajecten draait zij haar hand niet om.

Joolzz heeft kennis van de volgende cursusadministratie- systemen:

  • KSD (K5)
  • Micros

Tevens is het werken met een Digitale LeerOmgeving geen onbekend terrein voor Joolzz.


 
Joolzz
Juliëtte Loffeld
Mobiel: 06-28 55 42 75
Email: info@joolzz.nl

Alle contactgegevens
 
   
© By Joolzz